afterall's FotoPage

By: afterall clan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Sep-2008 21:26 Email | Share | | Bookmark
Reunion Merdeka 2008, cherating pahang.

 
 
 
View all 140 photos...
Assalamualaikum.

Beeesssssss.huhuu.mmg bes.mmg rugi sapa tak ikut. gambar hari pertama, sabtu 30/08/08. Reunion bertempat di Liss na ree resort cherating.trimas untuk pihak resort gak.takder byk masalah kat sane.BBQ nite. lecture kata sory tak dapat datang untuk BBQ.jauh depa kata.takpa la.lenkali kita wat area yg dekat sket la.sian depa takleh datang.


Tuesday, 2-Sep-2008 17:06 Email | Share | | Bookmark
Pulang Ke Kolumpo

 
 
 
View all 46 photos...
Abis sudah reunion kita. Terima kasih kepada semua yang datang. Korang mmg sporting. Bes lepak2, gelak2 minum sambil kutuk k.e.hhahaha. Tak sabar nak tunggu next event. tahun depan akan ada lagi reunion.annually kita akan buat.lagi ramai lagi bes. yang tak dapat hadir tahun ni,tahun depan wajib hadir. tgk la nak wat kat mane.nnti kita open table for diskusi.

kepada mereka2 yg nak gambar ni boleh la kontek aku.gambar master yg belom diresize.


Tuesday, 2-Sep-2008 04:54 Email | Share | | Bookmark
Merdeka Reunion. Pickass@Telok Chempedak

 
 
 
View all 95 photos...
TC. Selepas mkn tengahari, sambil menunggu lecturer. trimas untuk en yon. helmi, karzaki, cik ina dan baby dia zulfakar. kerana sudi hadir datang jumpa kitaorang. Trimas kerana support yg diberikan. bukan selalu pon datang ramai2 melawat kuantan.


Tuesday, 2-Sep-2008 02:27 Email | Share | | Bookmark
Pre Reunion, Bowling

 
 
 
View all 35 photos...
Assalamualaikum.

Pre reunion..Bowling @sunway pyramid Megalane.. acara bowling akan diadakan secara bulanan, ujung bulan selepas masyukkk dapat gaji.huhuu.Buat masa ni mereka yg berada di kedudukan teratas ialah uncle, bukit, k.e , ngan budi..aku termasuk la dengan yg lain2 suma kat blakang2.huhuu.main campak ja bola ble aaaaa..


Thursday, 12-Jun-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
Reunion Port Klang 2006

Utusan Rasmi..Pls read
 
 
View all 22 photos...
hmm sapa ader lagi gambar mase ni? upload la skali yerk...mlm tuh ramai gak yang datang..40 lebih... so la ni kiter nak wat lagi grand..kat kuantan..sempena merdeka tahun 2008...3hari 2mlm...30-1 sept.ajak la ramai2 utk memeriahkan suasana..tlg la forward2kan berita ni...mekasih.
kepada mereka yang blom dapat details lagi pasal reunion baru ni leh la contact no mereka2 yg adeeeer dlm flyer tuh..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net